Jeg føler at jeg aldri passer inn noen steder, er det normalt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er 24 år og merker at jeg sliter skikkelig med å bo alene. Sånn at jeg ofte føler meg redd og engstelig når jeg er alene liksom. Eller, jeg bor ikke helt alene heller akkurat. Bor i Kollektiv, men de jeg bor med er ikke så veldig pratsomme av seg. F.eks så er det sånn at dersom noen åpner døra og hører at jeg er på kjøkkenet og lager mat så lukker de bare døra si igjen og venter til jeg har gått. Jeg bodde sammen med bestevenninnen min fra videregående en periode, men så fikk hun seg kjæreste og de flyttet sammen og da var jeg plutselig alene. Bortsett fra henne så har jeg liksom egentlig ingen andre venner jeg kan henge med og kjæreste har jeg heller aldri hatt, så jeg har generelt hatt en litt småensom oppvekst. Jeg har prøvd foreninger og snakke med medstudenter og sånn, men føler at jeg aldri passer inn noen steder. Jeg pleier å dra hjem så ofte som jeg kan, for da vet jeg at jeg slipper å være alene til helgen i hvertfall. Er det normalt å ha det sånn??

SVAR

Besvart 26.04.2022 12:26:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snarvei til nye vennskap -Prøv en app!

Vi har samlet en liten oversikt over apper og andre ressurser som kan gi deg en sosial kick start.

 

Les mer
attach_file

Ny i byen -hvordan få nye venner?

Det kan være veldig skummelt å starte å studere. Enda skumlere er det om du flytter til en helt ny by. Kanskje du aldri har vært i Oslo før og heller ikke kjenner noen. Her kan du lese fire ting jeg gjorde når jeg flyttet til Oslo, kanskje det vil hjelpe deg med å tørre og ta initiativ som ny student.

 

Les mer
attach_file

Ensom på nytt studiested?

Er du ny i byen? Eller har det vært en større utfordring å bli kjent med nye mennesker enn du antok før du begynte å studere?

 

Les mer
account_circle