Om oss

Studenter spør ble skapt for å gjøre terskelen for å lufte bekymringer og spørsmål så lav som overhodet mulig. Vi vil gjøre kvalifisert helseinformasjon og råd tilgjengelig for alle studenter- helt gratis. Vi tror også at det å se hva andre lurer på vil gjøre at vi føler oss mindre alene.

Tjenesten ble lansert i oktober 2019, er utviklet av SiO seksjon for utvikling, innovasjon og helsefremmende arbeid og driftes av SiO Helse.

Har du tilbakemeldinger, ideer eller har lyst til å bidra? Vi prøver stadig å forbedre og utvikle tjenesten. Ta gjerne kontakt med oss: studenterspor@sio.no

Redaksjonen

Anne Karin Mullally

Anne Karin er psykologspesialist og leder for SiO Helsefremmende tjenester og Psykisk helse. Hun har overordnet ansvar for redaksjonelt innhold.

Iselin Overskeid Vinje

Iselin har bakgrunn innenfor fysioterapi og samfunnshelse. Hun er prosjektleder for arbeidet med å utvikle tjenesten og starte nasjonalt samarbeid.

Mari Langmyr

Mari er klinisk sosionom og har ansvar for artikler og podcasten "På helsa løs", i tillegg til å delta i svarerteamet.

Myleen Offrell

Myleen er psykologspesialist, arbeider med utforming av nettstedet, og følger med på statistikk og utvikling av tjenesten i tillegg til å delta i svarerteamet.

Lene Sogn Hansen

Lene er psykolog og jobber med fordeling av spørsmål til de ulike fagpersonene i Studenter spør. Hun deltar også i svarerteamet.

Marthe Skåra

Studentillustratør

Svarerne

Svarerteamet består av fagpersoner som arbeider klinisk i SiO helse. De er leger, psykologer, rådgivere, sosionomer, helsesykepleiere, psykomotorisk fysioterapeuter og tannleger.

Kristina Spro

FastLege

Saleh Eltigani

Fastlege

Aleksander Thorne

Fastlege

Shirley Stormyren

Psykologspesialist

Martin Larsen Ørnfjord

Psykologspesialist

Hilde Schei

Psykologspesialist

Vivian Tram Pham

Tannlege

Anne Hardang

Tannlege

Anne Tidemann

Helsesykepleier

Halvor Dahle

Sosionom

Karoline Fjeldstad

Sosionom

Siri Hansen

Klinisk sosionom

Margit Røed Taxerås

Psykomotorisk fysioterapeut