Jeg er alltid alene og kjenner ingen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er en 23 år gammel student, som for alltid er alene. idet siste har jeg følt at alt er håpløst. Jeg er alene i en by der jeg ikke kjenner noen. Dagene går uten at jeg snakker med noen og jeg tilbringer tiden min alene i hybelen. Jeg føler at det er vanskelig å bli kjent med folk og at jeg rett og slett ikke har så mye liv i meg. jeg står opp hverdag og tenker på når livet skal starte, men alt står bare stille. Jeg har aldri hatt en kjæreste eller venner jeg kan ringe og henge med, tidligere har jeg alltid vært alene. Jeg har god kontakt med familie, men jeg vil jo og ha relasjoner til andre også. Det føles ut som at jeg er den eneste. Jeg snakket med noen fra forelesningen, men følte at det bare var det. Er det noe galt med meg? burde jeg gjøre noe annerledes? Er det normalt å tenke at du skulle ønske at det skjedd noe alvorlig med deg så du kunne forsvinne. Jeg skulle ønske jeg kunne snakke med en psykolog, fordi det er vanskelig å beskrive følelsene og tankene her.

SVAR

Besvart 06.09.2021 15:44:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ny i byen -hvordan få nye venner?

Det kan være veldig skummelt å starte å studere. Enda skumlere er det om du flytter til en helt ny by. Kanskje du aldri har vært i Oslo før og heller ikke kjenner noen. Her kan du lese fire ting jeg gjorde når jeg flyttet til Oslo, kanskje det vil hjelpe deg med å tørre og ta initiativ som ny student.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker - Hvordan få det bedre?

Selvmordstanker er et tegn på at livet ikke er slik det bør være, og at det må endring til for å få det bedre.

 

Les mer
attach_file

Ensom på nytt studiested?

Er du ny i byen? Eller har det vært en større utfordring å bli kjent med nye mennesker enn du antok før du begynte å studere?

 

Les mer
attach_file

Snarvei til nye vennskap -Prøv en app!

Vi har samlet en liten oversikt over apper og andre ressurser som kan gi deg en sosial kick start.

 

Les mer
account_circle