?

Jeg har fått følelser for en fyr, men kjenner han ikke godt. Har dere tips?

Kvinne 23 . 22 Mars 2022
Spørsmål

Hei! I siste ukene har jeg fått følelser for en fyr på treningen, han er PT og er den første jeg har likt veldig godt. Jeg kjenner ikke han så godt og motsatt, men har dere tips om hvordan jeg kan bli mer kjent. Jeg liker han veldig godt og ønsker å bli kjent, men er redd for å bli avvist. Jeg blir også veldig nervøs når jeg er rundt han. Hvordan går man fram i en slik situasjon? Jeg er veldig sjenert av meg og har litt dårlig selvtillit, prøver å jobbe med det. Skal jeg prøve meg? Eg prøver å ikke gjøre noe som kan ødelegge ting eller si noe dumt! Takk for svar på forhånd :)

Kvinne (23)
Fagperson svarer
Hei

Jeg kan dessverre ikke si om du bør prøve deg eller ikke. Det faller også litt utenfor vårt felt å gi deg tips til hvordan du kan bli bedre kjent med denne fyren. Likevel vil jeg komme med noen innspill som kanskje kan være til hjelp.

Slik jeg forstår situasjonen er han du er interessert i, ansatt ved treningssenteret som du trener ved. Jeg vet ikke om han er din PT eller ikke, men det er uansett greit å ha i bakhodet at han er i en rolle når han er på jobb, og har sannsynligvis retningslinjer som må følges. Det er kanskje regler som vanskeliggjør muligheten for å date en kunde. Hvis du velger å ta initiativ  overfor han, kan dette altså være et utfall å være forberedt på.

Når det gjelder sjenanse eller redselen for å si noe dumt, er dette ganske så vanlig i slike situasjoner. Det er fint at du jobber med dette, men husk også at slike følelser er normale i en slik situasjon.  

Jeg ønsker deg lykke til.

Vennlig hilsen

Sosionomen, SiO Helse Rådgivning

Finner du ikke det du leter etter?