?

Han vet ikke hva han føler for meg, hva skal jeg gjøre?

Kvinne 18 . 22 Oktober 2021
Spørsmål

Hei jeg har blitt sammen med beste vennen min nå vi harvært sammen i 1 måned, det som er at han vet ikke hva han føler for meg, liksom jeg er hans første kjæreste skjønner at det er skummelt og ukjent men føler han gjør ingenting for å vise at han er forelsket i meg han gir meg bare den der friends viben hver gang jeg prøver å snakke om forhold og sånt så vil han bare endre tema eller så utrykker han ubehag vi bor langt fra hverandre så vi møtes aldri. Det sårer meg at han ikke vet hva han føler for meg enda, det eneste han sier er at han liker mer mer enn venn. Vi han kjent hverandre lenge over 1 år og nå jeg kjenner på at jeg elsker ham jeg sa det til han en gang men han sa ingenting tilbake. Det var en gang jeg var lei meg så sa han til meg at han elsket meg det var bare for å trøste meg ikke fordi han mener det i følge ham. Etter denne hendelsen føler jeg meg bare lei og enda mer såret jeg orker rett og slett ikke mer det gjør det bare verre at jeg elsker ham hva burde jeg gjøre?

Kvinne (18)
Fagperson svarer
Hei

Det er vondt når man er usikker på hva den andre føler for deg. Det jeg tenker her er at selv om dere har kjent hverandre i over ett år, så er selve kjæresteforholdet nytt. Det tar jo ofte litt tid å bli kjent med hverandre som kjærester da det er annen type relasjon.

Mitt råd at du tar tiden tid hjelp og lar forholdet modnes litt mer. Kanskje kjæresten din trenger få litt tid til å finne sin "kjærestestil". At dere er i et avstandsforhold gjør jo også ting tar lengre tid. 

Jeg legger også ved en artikkel om de fem kjærlighetsspråkene, som kan være nyttig å lese. Mange par har ulik måte å vise følelser og kjærlighet på, og det kan være fint å snakke om i forholdet.

Hilsen sosionomen, SiO Helse.

Jeg synes også du bør lese:
Finner du ikke det du leter etter?