?

Jeg føler meg fanget

Kvinne 20 . 21 April 2021
Spørsmål

hvorfor føler jeg at jeg ikke tilhører kroppen min og er fanget i den og ikke vil ha den eller være i den, hvorfor kan vi ikke bare transportere oss til andre steder og andre, hvorfor er vi fanget i disse drittkroppene

Kvinne (20)
Fagperson svarer
Hei

 

Så vondt å høre at du har det så vanskelig.

Det er utfordrende å gi gode svar på spørsmålene du stiller. Det ville vært lettere dersom jeg møtte deg, fikk sett deg og snakket med deg direkte.

Ut fra det du skriver, kan det virke som om følelsene og tankene dine er nokså kaotiske akkurat nå. Kanskje trenger du noen å snakke med allerede i dag?

På fastlegekontoret kan man få time på dagen ved akutte tilstander. Man ringer på morgenen og får time i løpet av dagen. Det er også et alternativ å kontakte akutt-team ved ditt lokale DPS, der de ved akutte problemstillinger også kan tilby time i løpet av dagen. Fastlegekontorene og DPS har kun åpent i kontortid i ukedagene.

På ettermiddagstid og i helgene kan en oppsøke legevakten som er døgnåpen.

Oslo kommunale legevakt i Storgata er det et en egen psykiatrisk legevakt på ettermiddag og kveld. Der kan du møte opp uten avtale og henvende deg i skranken. 

Til sist vil jeg si at jeg har møtt og hjulpet mange i din situasjon. Jeg vet derfor at hjelp nytter.

Alt godt til deg!

 



Med vennlig hilsen 

Psykologen, SiO Helse 

Finner du ikke det du leter etter?