?

Jeg er kåt hele tiden og liker eldre jenter, har jeg mommy issues?

Mann 21 . 24 Januar 2022
Spørsmål

Hei, jeg er kåt hele tiden. Kan ha sex 4-8 ganger om dagen men i tillegg føle et behov for å runke alene. Jeg foretrekker sex med eldre jenter helst 30-50år Jeg tenker på sex hele tiden, så ofte at det forstyrrer arbeids kvaliteten min. Har jeg mommy issues

Mann (21)
Helsesykepleieren svarer
Hei

Å være kåt "hele tiden" kan være normalt i din alder. Det ikke uvanlig å kjenne på kåthet i "tide og utide" når man er ung voksen. Det at du ofte blir kåt er egentlig bare et tegn på at kroppen din fungerer som den skal. Det er ikke farlig, men skjønner at det blir plagsomt når det går ut over arbeidskvaliteten din. Dersom du ønsker å være mindre kåt, er det ikke så mye annet du kan gjøre enn å ikke "fyre det opp" ved å onanere/ha så mye sex så mye som du gjør. "Ulempen" med å onanere/ha sex så ofte som du beskriver, er at hjernen din gjerne vil ha mer av de gode hormonene og endorfinene som frigjøres, og dermed opplever man at man blir oftere og oftere kåt. Et råd kan være å bestemme seg for en dag du skal onanere/ha sex igjen. La det være noen dager fram i tid. Om du blir kåt og får lyst til å onanere/ha sex tidligere enn hva du har bestemt, skal du ikke gi etter for lysten, men holde deg til den dagen du har bestemt deg for. 

Etter hvert som en blir eldre og blir helt ferdig med puberteten, vil den seksuelle energien din avta og bli enklere å håndtere. 

At du liker å ha sex med kvinner som er eldre enn deg, er nok bare en preferanse som alle andre preferanser man har. Vanskelig her å svare på om det skyldes «mommy-issues». 

Legger ved en artikkel fra ung.no som heter hva gjør at du blir kåt. Den kan være fin å lese!

Med vennlig hilsen

Helsesykepleier

Finner du ikke det du leter etter?