?

Hva koster det å snakke med psykolog i SiO?

Mann 21 . 05 Januar 2021
Spørsmål

Hei! Jeg er veldig glad at jeg så på nettsiden deres på SiO for studenter, dere tilbyr psykolog, lege og helsesykepleier! jeg lurer på kan jeg også benytte denne jeg er 21 år og tar opp fag og til høsten skal jeg ta årstudium i medisin for å få 2 poeng senere studere radiograf hvis jeg kommer inn. Men hvor mye koster det å snakke med en psykolog hos dere SiO det var veldig billig pris hos dere ekstremt bra det sto 200kr å snakke med psykolog eller noe

Mann (21)
Psykolog svarer
Hei

Det stemmer at SiO tilbyr konsultasjoner hos psykolog, lege og helsesykepleier.

Vi tilbyr i tillegg konsultasjoner hos rådgivere/klinisk sosionom og tannleger.

Kurstilbudet, og samtaletilbudet hos psykolog, rådgiver, psykiater og psykomotorisk fysioterapeut er gratis. 

Et kriterium for å benytte våre tjenester er at du er registrert som student ved ett av våre studiesteder, samt at du har betalt semesteravgift via Studentweb. Hvis dette gjelder for deg, kan du søke om samtaletilbud på nettsidene. Vi anbefaler generelt at du før du søker om samtaletilbud først undersøker om selvhjelpsverktøy eller kurs kan være til hjelp for deg. 

Dersom du ikke har betalt semesteravgift ved ett av våre studiesteder, må du henvende deg et annet sted. I så fall kan du kontakte en av helsestasjonene for ungdom som er plassert rundt om i Oslo. Dette er et gratis tilbud for unge mellom 12-24 år. Her kan man få hjelp med både psykiske og fysiske problemer. På flere av helsestasjonene er det psykologer. Man trenger ikke henvisning, og kan selv ringe og bestille time her.

På Majorstua er det en egen helsestasjon for gutter/unge menn i alderen 12 og 25 år. Kanskje dette kunne vært aktuelt for deg? Du kan bestille time her.

Jeg ønsker deg lykke til og alt godt videre!

Med vennlig hilsen 

Psykologen, SiO Helse 

Finner du ikke det du leter etter?