Daglige bekymringer ang krigen i Ukraina og føler meg alene om dette.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har daglige bekymringer ang krigen i Ukraina og er redd for at den utvider seg. Jeg føler at mine bekymringer blir verre fordi jeg også føler meg alene. Familien min er ikke bekymret og/eller stoler på at myndighetene gjør det rette om noe skulle skje. Så har egentlig ingen å snakke med om det, føles det ut som. Jeg begynte med å tenke at det ikke var vitsen å bekymre meg fordi det vil ikke ha noe effekt og vil negativt påvirke meg. Men bekymringene har begynt å påvirke meg mer og mer og jeg har kommet til et punkt hvor jeg setter spørsmål om det er noe poeng å se fram til jobb(ble innstilt til en100% stilling for første gang siden jeg ble ferdigutdannet) fordi om det blir krig i Norge er det jobb meningsløst. Prøver å ikke lese nyhetene, men man får jo en oppdatering om man er på sosiale medier uansett om man oppsøker det eller ikke. Hva kan jeg gjøre selv for å redusere disse bekymringene?

SVAR

Besvart 08.03.2022 15:29:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan mestre bekymringstanker?

Det å bekymre seg er naturlig, men kan bli slitsomt hvis bekymringstankene tar overhånd. Her er noen råd på hvordan du lettere kan kontrollere bekymring.

 

Les mer
attach_file

Skremt av krig? - Hvordan tar du vare på deg selv

Dramatiske nyhetsoppslag og sterke bilder fra Ukraina på alle Tv-kanaler. Reportasjer om krig, folk på flukt og maktsyke verdensledere på nettavisene. Oppfordringer om å bidra til hjelpeorganisasjoner, kjøpe jodtabletter og finne tilfluktsrom på sosiale medier. Når krig og konsekvensene av krig kommer så tett på, er det normalt å bli urolig, redd og trist.

 

Les mer
account_circle