Engstelig, trist og frustrert. Kan ikke bruke SiO-psykolog. Hva gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg føler at min mentale helse begynner å bli verre. Som person har jeg alltid vært engstelig, men jeg føler at jeg er mye mer engstelig, trist og frustrert nå sammenlignet med bare 7-8 mnd siden.

Jeg ønsker å dra til psykolog/terapeut, men siden jeg er nylig utdannet og ikke har fast jobb så faller jeg i mellom to stoler; jeg kan ikke ta i brukt terapeuter ved SIO og jeg har ikke inntekt til å betale for psykolog.

Mye av mine frustrasjoner er knyttet til jobb. Det å få seg en utdannidngsrelevant eller annen type jobb har ikke vært lett. Jeg sitter mye hjemme alene og sitter mye å ser på skjerm, søker jobber og trener. Jeg har en samboer så jeg har noen, men han kan ikke fikse mine problemer/usikkerheter. Jeg er lei av å føle det slikt, men vet ikke helt hvordan jeg skal håndtere det. Jeg prøver å være tålmodig og fokusere på andre ting, men akkurat nå føles det ikke som om det hjelper betydelig. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 28.01.2022 09:27:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan mestre bekymringstanker?

Det å bekymre seg er naturlig, men kan bli slitsomt hvis bekymringstankene tar overhånd. Her er noen råd på hvordan du lettere kan kontrollere bekymring.

 

Les mer
attach_file

Hvor skal jeg søke hjelp?

Det kan være forvirrende å navigere i hjelpesystemet. Vi har laget en oversikt på relevante instanser for psykisk helsehjelp.

 

Les mer
account_circle