Jeg føler meg som en bedrager og er redd for å bli avslørt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Vet ikke om jeg rasjonell eller om jeg bare overdriver, men har en sjuk frykt for å bli avslørt som dum og fake bedrager men vet ikke hvorfor eller hvordan.

Har f eks en jobb i butikk, men er redd for å bli tatt for å stjele og underslag og alt selv om jeg ikke gjør det, vil skaffe meg ny jobb men redd for å bli ansett som uegnet spesielt om jeg googlet arbeidsplassen og ser at noen av kundene hos meg jobber der og dette er et gjentakende problem og vet ikke hva jeg skal gjøre.

Er også redd for å oppsøke hjelp med ting, engasjere meg, gjøre ting osv for hva om jeg bare faker og det ikke stemmer, eller det stemmer der og da men ikke lengden og de tror at jeg faker og lyver? Tør heller ikke si at jeg liker noe for hva om jeg ikke liker det etterpå, er aldri personlig for hva om det ikke stemmer og jeg endrer mening eller noe skjer. Hva om jeg er dårligere enn jeg tror og det der derfor alle avviser eller ikke svarer på jobbsøknader f. Eks. Og at de har avslørt meg. Er dette jeg normalt?

SVAR

Besvart 01.07.2021 17:46:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan mestre bekymringstanker?

Det å bekymre seg er naturlig, men kan bli slitsomt hvis bekymringstankene tar overhånd. Her er noen råd på hvordan du lettere kan kontrollere bekymring.

 

Les mer
account_circle