?

Kåt hele tiden og onani

Kvinne 22 . 23 April 2021
Spørsmål

Hvordan slutte å være kåt hele jævla tiden? Kan ikke ha sex for sex utenfor ekteskap er ikke lov i kristendommen, men jeg er så jævlig kåt hele jævla tiden og klarer ikke gjøre noe annet enn å bruke dusjstrålene i timevis (fordi ingen annen onanering fungerer), og det er et problem for det koster jævlig mye og klarer ikke å studere for klarer ikke la vær å gjøre det. Er periodevis, så er det pga stemingslidelsen psykologen ga meg - som jeg ikke skjønner noe av for har ikke fått noe hjelp med det og vet bare at jeg fikk diagnose men ikke noe mer, eller er det jeg som oppriktig er skada? Jeg skjønner ikke, er så jævlig kåt og sjukt lyst til å ligge rundt hele tiden men kan ikke for det er ikke lov i religionen og jeg blir så frustrert og irritert, hva skal jeg gjøre?!

Kvinne (22)
Fagperson svarer
Hei

Å være kåt "hele tiden" er normalt i din alder. Det ikke uvanlig å kjenne på kåthet i "tide og utide" når man er i puberteten/ung voksen. Det at du ofte blir kåt er egentlig bare et tegn på at kroppen din fungerer som den skal. Det er ikke farlig, men det kan kanskje bli litt plagsomt hvis det resulterer at det opptar hverdagen din i stor grad. 

Dersom du ønsker å være mindre kåt, er det ikke så mye annet du kan gjøre enn å la være å onanere "i timevis". "Ulempen" med å onanere lenge og ofte, er at hjernen gjerne vil ha mer av de gode hormonene som frigjøres, og dermed opplever man at man blir oftere og oftere kåt. Et råd kan være å bestemme seg for en dag du skal onanere igjen. La det være noen dager fram i tid. Om du blir kåt og får lyst til å onanere tidligere enn hva du har bestemt, skal du ikke gi etter for lysten, men holde deg til den dagen du har bestemt deg for.

Etter hvert som en blir eldre og blir helt ferdig med puberteten, vil den seksuelle energien dabbe av og bli enklere å håndtere. 

Med vennlig hilsen

Helsesykepleier, SiO Helse

Finner du ikke det du leter etter?