Hvordan gjøre det slutt på en pen måte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og kjæresten min har vært sammen i 3 år. Vi har begge barn på hver vår kant og bor i forskjellige kommuner. Derfor er vi i et avstandsforhold. Grunnen til at jeg skriver, er fordi jeg ikke klarer å være i forholdet lenger. Dette er nok litt rart, men han bruker alle de 5 kjærlighetsspråkene; rosende ord, gaver, kvalitetstid, nærhet og tjenester, han ganger dette opp i 100 og er på meg og over meg med alt dette konstant. Mitt kjærlighetsspråk, blir fullstendig borte, fordi han alltid ligger i forkant. Det er som om han fortsatt er i forelskelsens rus, intens og altoppslukende. Vi går på tredje året nå og lite har dempet seg. Det er også andre aspekter ved forholdet jeg ikke forstår meg helt på, som: mengder med rosende ord om seg selv, store vyer som ikke blir noe av, kan drikke for mye ( har han en kasse med vin stående, så drikker han dette i løpet av kort tid, par uker, alene), voldsomt temperament, impulsiv og lett nærtagen. Hvordan kan jeg på en pen måte avslutte forholdet?

SVAR

Besvart 20.10.2021 08:15:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan gjøre det slutt på en OK måte?

Flere studenter snakker med oss i SiO Helse om at de har det vanskelig i parforholdet sitt, og at de egentlig kanskje ønsker å gjøre det slutt. Samtidig er det som om flere kvier seg veldig, og blir i forhold som de egentlig ikke trives i – kanskje av bekvemmelighetshensyn og gammel vane, men ofte også fordi de er redde for å såre den andre.

Hvis du er en av dem som går og tenker på å gjøre det slutt, men kvier deg, så har vi noen råd som du kanskje kan ha nytte av før du tar den vanskelige praten.

 

Les mer
account_circle