?

Hva kan jeg gjøre når jeg ikke rakk fristen på den obligatoriske oppgaven?

Mann 21 . 21 Mars 2022
Spørsmål

Hei Jeg dummet meg skikkelig fordi jeg rakk akkurat ikke å levere en obligatorisk oppgave. Upload knappen på canvas ville nemlig ikke åpne seg og før jeg kunne løse det lukket mappa seg. Jeg vet det er min feil, jeg er dårlig med prokrastinering og blir fort overveldet og skulle ha fullført oppgaven før. Jeg er langt fra en perfekt student, men jeg vil så virkelig gjerne bestå, hvis jeg ikke får den godkjent kommer jeg ikke opp i eksamen, og da har jeg bare to emner. Jeg har sendt epost til professoren og seminarlæreren, men hva annet kan jeg gjøre for å prøve å bestå? Jeg har en ferdig oppgave liggendes her, og jeg gjorde det beste ut fra situasjonen jeg selv havnet i. Setter pris på ethvert råd dere måtte ha

Mann (21)
Sosionomen svarer
Hei

Så fint at du allerede har tatt kontakt med professoren og seminarlærer, og at du prøver å gjøre det beste ut av situasjonen din. 

Skulle dere ikke komme frem til en løsning, så kan du få gratis, juridisk veiledning rundt din situasjon og dine rettigheter hos studentombudet. Alle universitet skal være tilknyttet et studentombud, og de skal være uavhengig av universitetene og nøytrale.

Når det gjelder prokrastinering er du ikke alene om å streve med det. På SiO sin nettside ligger det et kurs ute om nettopp prokrastinering - og det anbefales! Der får du blant annet konkrete tips om hva du kan gjøre når du blir overveldet og ikke kommer helt i gang med oppgavene dine. Legger også ved en artikkel med tips om temaet. 

Masse lykke til videre! 

Mvh sosionomen

 
Jeg synes også du bør lese:
Finner du ikke det du leter etter?