?

Fare for å miste studieplass grunnet manglende progresjon, hva gjør jeg?

Mann 25 . 18 Februar 2022
Spørsmål

Hei, Jeg har I teorien gått master i 2år og hatt fulltidsjobb ved siden av. Jeg føler sliten, følelsesløs og slapp (utmattet). Jeg har ikke hatt evnene til å fullføre et eneste fag ved siden av jobb (arbeidsgiver er ikke klar over at det studeres ved siden av). For meg er det ønskelig å slutte jobb og starte på studiet fulltid, men jeg har mottatt melding om fare for å miste studieplass grunnet manglende dokumentasjon på permisjon. Hjelp...

Mann (25)
Klinisk sosionom svarer
Hei

Ta kontakt med studieadministrasjonen der du studerer. Fortell hva som har skjedd, og hva de kan råde deg til. Det er mye bedre å vite hva du konkret har å forholde deg til, jamfør å gruble over dette. Mange studenter sliter med progresjon, ekstra mange i forbindelse med korona, dette er kjent problematikk for studieadministrasjonen og de vil ikke dømme deg.

De vil fortelle deg om du trenger dokumentasjon fra en lege på at du har vært utmattet eller om det holder med en egenmelding, og hva du kan gjøre for å beholde studieplassen.

Du må gjerne ta kontakt med en studentrådgiver/samtaleterapeut i din samskipnad, dersom du ønsker støtte i prosessen med å si opp jobb / finne igjen motivasjon til studiene.

Lykke til

Vennlig hilsen

Klinisk sosionom

Jeg synes også du bør lese:
Finner du ikke det du leter etter?