?

Hva koster det å reparere 3 knekte tenner?

Kvinne 22 . 02 Mars 2022
Spørsmål

Knukket tann Hvor mye koster det for fyllinger til 3 knekte tenner? og hvor lenge etter man har fått akutt behandling ("lokk") burde man bestille time til fylling - så snart som mulig, eller skal man vente noen uker? takk på forhånd for svar!

Kvinne (22)
Tannlegen svarer
Hei

Hva det koster å reparere 3 knekte tenner er litt vanskelig å si uten at vi har sett tennene dine først. Hva det koster å reparere en tann avhenger av hvor mye av tannen, altså hvor mange flater, vi må bygge opp. Generelt er det slik at jo flere flater jo mer koster det. Hvis man for eksempel må bygge opp to sider/flater av en tann vil dette ofte koste cirka 1050 kr per tann uten bedøvelse hos SiO tannlege. Pris avhenger også av hvor mye materiale som går med til å bygge opp tannen.

Man kan komme til en undersøkelse og få et kostnadsoverslag på hva slik behandling koster hvis man ønsker. Du kan lese mer på prisliste i SiO.

Så lenge fyllingen («lokket») man fikk på akuttbehandlingen er tett går det bra å vente et par uker så framt du ikke har smerter.

Lykke til!

Vennlig hilsen

Tannlegen

 
Jeg synes også du bør lese:
Finner du ikke det du leter etter?