?

Samboeren har mistet følelser for meg og sier stygge ting til meg

Kvinne 36 . 31 August 2021
Spørsmål

Samboeren min sier han har mister all følelser for meg Han sier han ikke har hatt følelser på over ett år Vi har bodd sammen i åtte år å nå begynner han å si masse stygge ting til meg som han aldri har gjort før Han sier nesten han angrer på at det ble meg og han Vi har et barn sammen. Hva kan jeg gjøre for å redde dette forholdet Jeg har så sterke følelser for han

Kvinne (36)
Sosionom svarer
Hei

Så trist å høre at samboeren din har mistet følelsene sine for deg. Det høres ikke bra ut at han sier mange stygge ting til deg. Jeg tror dessverre ikke du kan gjøre noe alene for å redde forholdet - om samboerforholdet deres skal reddes må han også ønske å bli i forholdet, og ta grep for å forsøke å redde det.

Jeg vil anbefale dere å kontakte familievernkontoret for å få hjelp. Uavhengig av hvor veien videre går for dere vil det være nyttig å snakke med en familieterapeut om situasjonen. Og om samboeren din lander på at han ønsker å forlate deg, må dere også uansett innom familievernkontoret for megling siden dere har et felles barn. Du kan eventuelt og kontakt din samskipnad for en samtale rundt situasjonen din - det kan høres ut som at dette er fryktelig vanskelig å stå i alene.

Vennlig hilsen klinisk sosionom

Finner du ikke det du leter etter?