Hvordan få flere venner?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hvordan vet jeg om noen vil være med meg eller ikke? Det har gått 5-6 uker av semesteret, men jeg kjenner meg ofte veldig alene. Jeg har en person å sitte med som jeg vil kalle venn, ei jente, men jeg vil egt ha flere venner. Nå har jeg to andre jeg kunne ha festet meg til, men jeg er ikke sikker på om de vil ha noe med meg å gjøre. Han ene har jeg klasser med samtidig som hun jenta, og har da valg å sitte med henne. Jeg har prøvd å ta initiativ til noe med han, og da har han ikke kunnet. Men når jeg så har sett han igjen har han virker plutselig kald, og jeg skjønner ikke hva jeg gjorde galt. Jeg ønsker flere venner, men vet ikke hvordan jeg skal få det og samtidig beholde den ene vennen jeg har

SVAR

Besvart 29.09.2021 15:30:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ny i byen -hvordan få nye venner?

Det kan være veldig skummelt å starte å studere. Enda skumlere er det om du flytter til en helt ny by. Kanskje du aldri har vært i Oslo før og heller ikke kjenner noen. Her kan du lese fire ting jeg gjorde når jeg flyttet til Oslo, kanskje det vil hjelpe deg med å tørre og ta initiativ som ny student.

 

Les mer
attach_file

Ensom på nytt studiested?

Er du ny i byen? Eller har det vært en større utfordring å bli kjent med nye mennesker enn du antok før du begynte å studere?

 

Les mer
attach_file

Snarvei til nye vennskap -Prøv en app!

Vi har samlet en liten oversikt over apper og andre ressurser som kan gi deg en sosial kick start.

 

Les mer
account_circle